Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 14:49
Leeds appellerer straf til Harvey Elliott-bøddel

Leeds har appelleret karantæne-straffen til forsvarsspilleren Pascal Struijk.


Det handlede søndag om 18-årige Harvey Elliott, da Leeds og Liverpool mødtes i fjerde spillerunde af Premier League-sæsonen.

Et lille kvarter inde i anden halvleg modtog Leeds-forsvareren Pascal Struijk rødt kort efter en hård tackling på Elliott, som på uhyggelig vis så ud til at brække benet.

Uheldet lammede Elland Road såvel som millioner af seere, der så med fra sofaen, hvor det i øjeblikket virkede som en logisk straf at udvise hollandske Struijk.

Som eksperter har påpeget, er det sandsynligt, at dommer Craig Pawsons kendelse var påvirket af omfanget af uheldet og ikke tacklingen i sig selv.

Derfor er det heller ikke overraskende, at Leeds nu appellerer karantænen på to kampe, som 22-årige Pascal Struijk har modtaget for søndagens direkte udvisning.

The Athletics Phil Hay erfarer nu, at Leeds netop har anket karantænen overfor FA, som fortsat afventes at tage stillingen til sagen.

Der er stadig intet konkret nyt omkring varigheden af Harvey Elliotts skade.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE