AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 18:37
League One-klub tvang Newcastle ud i omkamp: Vi havde den bedste chance

Oxford Uniteds manager mener, at klubben havde den bedste mulighed for at score i FA Cup-kampen mod Newcastle.


Det er gået ganske godt for Oxford United i denne sæson, når klubben har mødt hold fra Premier League.

League One-klubben har således kun tabt til Manchester City, mens det er blevet til en sejr mod West Ham og en uafgjort mod Newcastle. Nu får universitetsbyen så en omkamp på eget græs mod the Magpies i FA Cuppen, men de var ikke langt fra at have vundet på St. James’ Park.

- Mine spillere var exceptionelle. Jeg vil sige, at vi formentlig havde den bedste chance i kampen. Alt i alt var det en rigtig god præstation af mine spillere, og jeg er meget tilfredse med dem, sagde Karl Robinson til BBC.

Derimod var Steve Bruce meget skuffet efter kampen, og Newcastle-manageren lagde ikke skjul på det.

- Frustrerende, skuffende. Vi gjorde ikke nok. Oxford gjorde det godt og gjorde det svært for os, men det er en af de kampe, hvor vi ikke spillede godt nok. Vi er stadig med, og vi vil tage dertil, og jeg er sikker på, at vi vil være bedre end i dag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED