Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2021 12:06
Laudrup har døren på klem for nyt trænereventyr

Michael Laudrup har stadig døren på klem i forhold til at blive træner igen.


Det er efterhånden tre år siden, at Michael Laudrup senest havde et job som fodboldtræner, men den danske legende er ikke afvisende over for, at han igen skal stå på sidelinjen.

I et interview med Jyllands-Posten gør han det dog også klart, at det ikke er blevet nemmere for ham at vende tilbage til trænergerningen, som i 18 år var en stor del af hans liv.

- Jeg er helt bevidst om, at jo længere tid der går, jo sværere bliver det at komme tilbage. Ude af øje, ude af sind, som man siger. Men den situation har jeg det fint med, siger Laudrup.

- Jeg vil ikke definere mig som værende enten nuværende eller tidligere træner, men spørgsmålet er, om jeg gider leve livet som fodboldtræner igen.

I løbet af sin trænerkarriere var Laudrup blandt andet et smut forbi Swansea, hvor han formåede at vinde Carabao Cuppen med en sejr i finalen på 5-0 mod Bradford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE