AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2020 18:11
Langt over grænsen: United-fans synger om at slå Woodward ihjel

En video viser, hvordan Manchester United-fans synger om at slå Ed Woodward ihjel.


Der er blevet sunget mange grimme ting på fodboldstadioner i England, og mange af dem har også været langt over grænsen. Nu har en ny sang ramt omverdenen, og den hører bestemt til under den kategori.

En flok Manchester United-fans er blevet filmet i at synge om Ed Woodward, og det ikke pæne ord, som Manchester Uniteds næstformand skal lægge ører til.

I sangen bliver følgende sætning blandt andet brugt.

- Ed Woodward, du skal dø. Hvordan vi slår dig ihjel, ved jeg ikke. Skær ham op fra top til tå. Jeg ved bare, at Ed skal dø.

I en video, som Twitter-brugeren Brian har lagt op, ser man tydeligt en række Manchester United-tilhængere stå og synge slagsangen under en kamp.

Den slags ytringer falder ikke i god jord hos det engelske fodboldforbund, men det endnu uvist, om forbundet er gjort opmærksom på tilråbene, og hvorvidt de vil gøre noget ved det.

Samtidig er det også uvist, om Manchester United vil gøre noget for at identificere personerne, der synger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED