AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2022 22:38
Landstræner forklarer: Derfor blev Ronaldo bænket

Fernando Santo har udtalt sig om beslutningen om at bænke Cristiano Ronaldo.


Der havde været rygter om det, men alligevel kom det som en overraskelse, da Cristiano Ronaldo ikke blev valgt til startopstillingen i ottendedelsfinalen mod Schweiz.

Verdensstjernen havde ellers været med fra start i de tre gruppespilskampe.

Det ændrede dog ikke på, at den portugisiske landstræner, Fernando Santo, i stedet valgte at gå med Goncalo Ramos, som viste sig at blive en god beslutning. Den 21-årige angriber scorede et hattrick, og Portugal vandt med hele 6-1.

Efter kampen blev han naturligvis spurgt om, hvorfor han valgte at bænke holdets største stjerne. Hertil svarede han:

- Cristiano Ronaldo og Goncalo Ramos er forskellige spillere. Der er intet problem omkring landsholdets anfører, siger Fernando Santo til pressen efter kampen.

- Vi har været venner i mange år. Vi snakkede sammen før kampen, og han havde intet problem med min beslutning. Han er eksemplet på en anfører.

- Han forsøger altid at hjælpe. Jeg vil ikke snakke om, hvorvidt han spiller næste kamp. Vi må se, hvad der sker, lyder det fra landstræneren.

Portugal møder Marokko i kvartfinalen, der spilles på lørdag klokken 16.00.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE