Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 17:21
Landsholdslæge: Christian blev reddet af hjertemassage

Christian Eriksens læge Morten Boesen har udtalt sig omkring gårsdagens situation.


Landsholdslæge Morten Boesen var til stede ved Danmarks pressemøde efter gårsdagens EM-kamp imod Finland, og her forklarede han, hvad der skete i forbindelse med Eriksens fald.
 
- Til at starte med vil jeg sige, at jeg ikke har snakket med Christian eller hans familie. Så jeg vil kun snakke om det, I alle har set, indledte Boesen.
 
- Vi blev kaldt ind på banen, da Christian faldt om. Han lå på siden, da vi kom hen til ham, og der var vejrtrækning og puls, siger landsholdslægen.
 
Situationen udviklede sig dog hurtigt i en alarmerende retning, hvilket krævede akut handling.
 
- Det billede ændrede sig, og han modtog derefter livsreddende hjertemassage. Vi fik hurtigt hjælp fra stadionlægen, og vi fik Christian tilbage.
 
- Christian talte til mig, inden han blev kørt videre til udredning på hospitalet, siger Morten Boesen.
 
Efter næsten to timers afbrydelse blev opgøret genoptaget.
 
Først blev de sidste minutter af første halvleg afviklet, og efter en kort pause, som blev holdt ude på banen, blev anden halvleg også færdigspillet.
 
I sidste ende løb Finland med sejren, da gæsternes første scoring samtidig blev opgørets eneste.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE