Lampards tropper strålede og snuppede tre point i London-brag

Af Jeppe Augustsen
22.02.2020 Kl. 14:26
Chelsea tog alle tre point, da de i dag havde besøg af Tottenham.

Chelsea skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter et nederlag til Manchester United i mandags.

Denne lørdag fik de besøg af Tottenham, hvor et velkendt ansigt gæstede Stamford Bridge – nemlig Jose Mourinho.

Fra kampens start satte Chelsea sig på spillet og kom også frem til et par gode chancer, men Hugo Lloris diskede op med et par gode redninger i Tottenham-målet.

Efter et kvarters spil havde den franske keeper en god fodparade, men bolden faldt direkte ud til Ross Barkley, der bragede bolden på overliggeren, og returen faldt igen ud til en Chelsea-spiller. Det udnyttede Olivier Giroud, der gjorde det til 1-0.

Tottenham havde ikke meget at byde på i dagens kamp, og kort inde i anden halvleg udbyggede værterne føringen.

Ross Barkley lagde bolden til rette for Marcos Alonso, der hamrede bolden i det lange hjørne til 2-0.

Efterfølgende kom Tottenham bedre med, men Mourinhos tropper havde svært ved at spille sig til de store chancer.

Med få minutter igen af havde gæsterne heldet med sig, da en aflevering fra Erik Lamela blev rettet af og snød Caballero i Chelsea-målet og trillede i kassen. Dermed var der stadig et håb for Tottenham.

Trods et lille pres fra gæsterne i de sidste minutter lykkedes det ikke for Tottenham at få det udlignende mål, og dermed snuppede Chelsea de tre point.