AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 12:22
Lampards skumle plan: Chelsea står klar til at byde på Arsenal-stjerne

Chelsea har bemærket, at de ikke behøver se sig udenfor bygrænsen for at finde et potentielt røverkøb.


Kald det skummelt, snedigt, udspekuleret eller ren fornuft, men Chelsea holder nøje øje med Pierre-Emerick Aubameyangs kontraktforhandlinger med Arsenal og er klar til at slå til, hvis chancen byder sig.

Det skriver ESPN.

Det er ingen hemmelighed, at The Blues er på udkig efter en ekstra angriber, der kan aflaste Tammy Abraham i front for klubbens offensiv. Både Timo Werner og Moussa Dembélé er blevet scoutet intensivt og er transfermål for klubben, men i Aubameyang ser klubben et potentielt transferscoop.

Arsenal-topscoreren har til sommer kun en sæson tilbage på sin kontrakt, og selvom der var rygter om et nyt kontrakttilbud så sent som mandag, skulle der i øjeblikket ikke være forhandlinger om en forlængelse med The Gunners.

Og forlænger han ikke før næste transfervindue, er der store chancer for, at Arsenal vælger at lytte til tilbud på sin stjerne frem for at risikere at miste ham på en fri transfer.

Aubameyang har modsat Werner og Dembélé vist, at han er den ægte vare, der kan begå sig i Premier League. Samtidigt vil han formentligt være billigere end de to yngre angribere på grund af sin kontraktsituation.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED