AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:03:2020 21:12
Lampards kommende mesterskabshold: Tre ind, tre ud i Chelsea

I denne artikel tager vi et kig på, hvilke spillere, der kan ende i den blå del af London samt hvem, der kan forlade selvsamme del denne sommer.


Chelsea har i denne sæson stået overfor et større generationsskifte på nogle positioner. Spidsangriberen Tammy Abraham har scoret mål på stribe, mens Mason Mount har vist lovende takter på midtbanen. På wingback-positionen har unge Reece James ifølge mange gjort sig fortjent til en plads på det engelske landshold.

Derfor råder manager Frank Lampard over et stærkt, ungt mandskab, der taler for, at Chelsea igen kan være titeludfordrere i Premier League. Men er holdet egentlig stærkt nok til det på nuværende tidspunkt, eller skal der forbedringer til?

Man kan argumentere for, at Lampard har sammensat et stærkt mandskab i denne sæson og taget de bedste dele af Maurizio Sarris ingredienser og puttet i den boblende gryde af ungt talent. Spillere som Jorginho og Willian, der var bærende kræfter under Sarri, har beholdt deres fremtrædende roller i klubben, mens Lampard har vist tillid til tidligere akademispillere som Hudson-Odoi og Reece James.

Alligevel kan man omvendt også påpege, at man mangler spillere i verdensklasse for at kunne konkurrere med Liverpool og Manchester City. 

Følgende tre spillere kunne eksempelvis blive hentet til Vestlondon og styrke Lampards tropper. 

1. Jadon Sancho - Borussia Dortmund 

Selvom englænderen angiveligt koster hele £120 mio., skulle det ifølge Evening Standard ikke skræmme Chelsea. 

I forvejen forlyder det, at der er problemer med forlængelsen af Willian, og derfor kunne man med rette byde på Sancho. 

Nogle vil mene, at det er for mange penge at hoste op med, men omvendt kan han være lige præcis den verdensklassespiller, Chelsea mangler. 

På lang sigt er han en fremtidsinvestering, da han i de kommende sæsoner vil kunne overtage Willians plads på højre wing. 

Med sin fart, teknik og driblinger kan han med garanti løfte Chelsea tilbage til klubbens tidligere storhedstider. 

Efter Eden Hazard famøst skiftede til Real Madrid, har man kigget efter en arvtager, og i Sancho kunne man få denne arvtager. 

2. Ben Chilwell - Leicester 

For omkring £60 mio. kan Chelsea hente Leicester-backen, Ben Chilwell. 

På den position har man i forvejen to spillere: Emerson og Marcos Alonso. 

Navnene klinger ikke just glædeligt i Chelsea-fansenes ører, da de ifølge mange ikke har klassen til at spille i en klub som Chelsea. 

Skal Lampards tropper konkurrere med om titlen, skal Chilwell-rygterne blive en realitet denne sommer. 

Englænderen er tilmed blevet landsholdets førstevalg på venstre back, og derfor bør han også kunne blive det i Chelsea. 

Han har vist klassen med sine indlæg, løb i dybden og præcise afleveringer, og han vil kunne blive en stjerne i den blå del af London. 

3. Andre Onana - AFC Ajax

Chelsea skal smide omkring £50-60 mio. for Ajax-keeperen, fordi man ikke længere har en sikker sidste skanse i Kepa. 

Spanieren har ifølge eget udsagn haft personlige problemer, hvilket skulle være skyld i den dårlige form, men om det sandt, skal vi ikke gøre os kloge på. 

Fakta er dog, at Kepa ikke har præsteret godt nok til at spille i en klub som Chelsea, og han bør erstattes af en keeper med højere standarder. 

En sådan keeper har de i Ajax, og han kan med rette blive den næste målmandsstjerne på Broen. 

I første omgang skal man sikre sig Onanas underskrift og derefter sælge Kepa i en stor transfer, så det økonomiske aspekt ikke bliver et problem. 

De ovennævnte stjerner skal selvfølgelig finansieres, men Chelsea råder over tidligere tiders topspillere. 

Herunder kommer et bud på, hvilke spillere, London-klubben kan sælge for at få råd til Sancho, Chilwell og Onana: 

 

1. Emerson/Marcos Alonso 

Der har huseret en del rygter om både Emerson og Alonso i den seneste tid. 

I januars transfervindue var Alonso rygtet til Inter, hvor Conte havde et godt øje til spanieren. 

Den handel kunne man godt gå med til, da den kan bringe ekstra midler til købet af Chilwell. 

Man kan naturligvis ikke få samme store sum for hverken Emerson eller Alonso, som Leicester kræver for Chilwell, men det er en start. 

Begge spillere har ikke klassen til at kunne være med på højeste niveau - både i ligaen og internationalt. 

 

2. Pedro 

Spanske Pedro har indrømmet, at dette bliver hans sidste sæson i Chelsea, så han er et oplagt valg til den udgående liste. 

Rygterne har ifølge tyrkiske medier sendt kantspilleren til Besiktas og Fenerbache, selvom fremtiden generelt virker usikker. 

Man kunne i Chelsea håbe på, at Pedros tiki-taka ikke er glemt på transfermarkedet, så amerikanske og kinesiske klubber med lommerne fulde af penge også bider på. 

Dette vil kunne hjælpe på pengepungen, når Chelsea skal overbevise Jadon Sancho om en fremtid i London. 

 

3. Willian 

Brasilianerens kontrakt er endnu ikke forlænget, og nu forlyder det, at Mourinho er interesseret. 

Skulle Willian lave det kontroversielle skifte fra den ene ende af London til den anden, kan Chelsea, der muligvis er bitre, dog glæde sig over de penge, handlen vil indbringe. 

En mulighed er selvfølgelig også, at Willian skifter til en klub uden for Premier League, men dog stadig bliver en indbringende transfer. 

Selvom han har holdt liv i Chelsea i nogle sæsoner, mener nogle dog, at han ikke længere har egenskaberne til at skabe problemer i rivalernes forsvar. 

 

Sådan kan Chelsea-holdet se ud i næste sæson: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED