Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 17:40
Lampard: Vi skal forbedre os for at komme med i snakken om titlen

Frank Lampard forsøger at nedtone snakken om Premier League-titlen til spillerne i omklædningsrummet


Med en sejr ude mod Newcastle på lørdag kan Chelsea og Frank Lampard være at finde på Premier Leagues førsteplads for en stund, og det kan dermed være svært for Lampard at dæmpe snakken om en mulig kandidat om Premier League-titlen. 

Spændingen stiger for den unge trup, og inden i klubben kan det næsten være svært at ignorere følelsen af, at holdet kan gøre noget specielt denne sæson. 

Chelsea-spilleren Callum Hudson-Odoi indrømmede tidligere denne, at følelsen i omklædningsrummet var, at de var titelkandidater. Lampard selv vil dog ikke komme med sin begejstring endnu, men forsikrer, at han forsøger at dæmpe forventningerne. Det fortæller han i et interview med Evening Standard. 

- Jeg kan godt lide selvsikkerhed, og jeg kan godt lide, at spillerne også føler sig selvsikre, fortæller han og fortsætter. 

- Mit job er at nedtone de udtalelser, han (Hudson-Odoi, red.) kom med og sige, at der er lang vej endnu. Vi er i en god position, og har spillet rigtig godt, men der er mange ting, vi fortsat skal forbedre, før vi kan blive involveret i samtalen om at være titelkandidater, afslutter Lampard. 

Chelsea ligger pt nummer fem, og kan altså med en sejr på lørdag bringe sig på 18 point ligesom Leicester, men vil have en bedre målscorer.

VIND FOOTBALL MANAGER 2021 HER:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED