AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2020 21:20
Lampard: Vi kan klare os uden skadet stjerne

Frank Lampard har en tro på, at Chelsea vil kunne håndtere at spille uden en skadet Tammy Abraham.


Hvis der er én spiller, Chelsea ikke rigtig kan tåle at undvære i øjeblikket, er det nok Tammy Abraham.

Det skulle man i hvert fald tro.

Den engelske angriber har scoret mange mål i denne sæson, og alternativerne i form af Michy Batshuayi og Olivier Giroud har slet ikke vist noget, når de har fået chancen.

Nu kan Frank Lampard imidlertid blive nødt til at klare sig uden klubbens bedste angriber, for Tammy Abraham pådrog sig en ankelskade i slutningen af gårsdagens opgør mod Arsenal.

På nuværende tidspunkt er det uvist, hvor længe Abraham er ukampdygtig, men Chelseas manager mener, at the Blues kan håndtere situationen.

- Ja, ja, og vi har spillerne til at gøre det. Jeg håber det ikke (at han er ude i flere uger, red.), men hvis han er, har vi spillerne, fortæller Frank Lampard ifølge Sky Sports.

De seneste dage er Chelsea blevet sat i forbindelse med Edinson Cavani, som har indgivet en transferanmodning til Paris Saint-Germain.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED