AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 10:51
Lampard: Terry som assistent blev ikke overvejet

Ifølge Chelsea-manager Frank Lampard blev det aldrig seriøst overvejet, at man kunne bringe John Terry ind som assistenttræner.


Goal har denne onsdag bragt en interessant historie om forholdet mellem de to tidligere Chelsea-spillere, John Terry og Frank Lampard.

I historien skriver mediet, der citerer Lampard, at han selv og Chelsea aldrig ’seriøst overvejede’ John Terry som en del af trænerholdet i London-klubben.

Lampard sagde følgende om sagen:

- Da jeg tog Derby-jobbet, var han allerede på sin egen sti, og de (Aston Villa red.) rykkede op i sommer. John var meget tilpas der og arbejdede løs. Jeg havde mit hold, jeg arbejdede med her, forklarede den målscorende midtbanespiller.

- Jeg tror, alle har deres egen rute. Det er ikke fordi, jeg er overrasket. Det er den sti, han har valgt. Det fungerer godt ved siden af Dean i en rigtig god klub, han allerede havde en forbindelse med i sit sidste spille-år for dem.

Selvom mange Chelsea-fans råbte og skreg efter, at Lampard og Terry skulle blive genforenet i klubben, de byggede deres store karrierer i, blev det som bekendt aldrig til noget, og det overrasker tilsyneladende ikke Frank Lampard.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED