Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 17:44
Lampard storroser engelsk joker: Et modigt valg af Southgate

Engelske eksperter er begejstrede over Kalvin Phillips præstation i dagens 1-0 sejr over Kroatien.


England fik en perfekt start på EM, da de søndag slog Kroatien med 1-0 i et opgør, der så Raheem Sterling blive matchvinder.

Leeds midtbanespilleren Kalvin Phillips havde næstsidste fod på bolden og spillede generelt en forrygende kamp, hvilket roses af et hav af eksperter.

I BBC One studiet var både Alan Shearer og Jermaine Jenas lovprisende overfor Phillips' præstationer, mens Frank Lampard gik mest i dybden med sin analyse af spilleren, som få havde regnet med overhovedet ville få spilletid.

- Jeg synes, det var et modigt valg af Gareth (Southgate) med henblik på midtbanen. Han finjusterede det let og spillede Rice lidt dybt med Phillips til højre og Mason (Mount) til venstre.
 
- Det giver Phillips og Mason chancen for at springe (fremad), mens man har sikkerheden ved, at Rice ligger bagved. Generelt gjorde Phillips det rigtig godt.
 
Med sejren står England med et godt udgangspunkt i forhold til at gå videre fra deres gruppe, hvor de nu mangler to mindre opgaver i Tjekkiet og Skotland.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE