Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 10:01
Lampard sammenligner Chelsea-spillers situation med Salah og De Bruyne

Frank Lampard er ude med et forsvar af Kai Havertz, som bliver sammenlignet med to af Premier Leagues største stjerner.


Hverken Kevin De Bruyne eller Mohamed Salah slog til, da de i første omgang fik chancen i Premier League hos Chelsea, men nu er begge spillere blandt de absolut bedste i ligaen.

Og det er noget, som Frank Lampard mener, at Kai Havertz kan lære af.

For den tyske landsholdsspiller har haft det ganske svært siden sit skifte til Chelsea fra Leverkusen i sommerens transfervindue, men Lampard opfordrer til, at midtbanespilleren får tid og plads til at tilvænne sig de nye omgivelser.

- Kevin De Bruyne og Mohamed Salah er spillere, som var her i en lignende alder som Kai. De drog væk, tog deres tid og kom tilbage, og nu er de absolutte Premier League-legender, siger Lampard ifølge Goal.

- Jeg vil ikke lægge det pres på Kais skuldre, men der skal uden tvivl være tid til unge spillere, der kommer til ligaen, hvor folk giver dem tid, tålmodighed og nogle gange lidt plads.

- Det er ikke sådan, at det hele sker på et par måneder eller via en præstation.

Chelsea gjorde Havertz til klubbens dyreste spiller, da han blev købt for over 600 millioner kroner i sommerens transfervindue.

Han har spillet 23 kampe for klubben, hvor det er blevet til fem mål og seks assists.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED