AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 15:42
Lampard: Salah fik aldrig chancen i Chelsea

Frank Lampard mener ikke, at Mohamed Salah fik de muligheder, han fortjente, da egypteren spillede i Chelsea.


Når Chelsea og Liverpool søndag brager sammen i Premier League, bliver det også et opgør mellem to tidligere holdkammerater.

Chelsea-manager Frank Lampard nåede således at spille en halv sæson sammen med Mohamed Salah, inden egypteren skiftede til Italien og siden kom til Liverpool.

Og Lampard har aldrig rigtigt fundet ud af, hvorfor Salah ikke fik chancen i London-klubben.

- Desværre for Mo blev det aldrig den store succes her, men han fortjener ros. Han tog til Italien og kom tilbage, og nu er han en superstjerne. Det er svært at sige, hvad det kunne være blevet til her, men hans talent har helt tydeligt været der hele tiden, siger englænderen til Sky Sports og tilføjer:

-  Dengang havde vi mange spillere til angrebet; både 10'ere og kantspillere, og han fik ikke mange chancer af en eller anden grund. Men man kunne godt se, at talentet var der.

Mohamed Salah fik blot 19 optrædener for klubben inden sit skifte til AS Roma.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED