AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 21:08
Lampard opdaterer: Disse spillere er ude mod Bayern

Frank Lampard mener ikke, at disse tre store profiler kommer i spil mod Bayern München i Champions League.


Chelsea har haft uheld med skader i den seneste periode, hvor Callum Hudson-Odoi, N'Golo Kanté, Christian Pulisic og Pedro har været ude.

Det er skidt for Frank Lampard, der kan se frem mod et Champions League-brag mod Bayern München hjemme på Stamford Bridge i morgen aften.

Nu løfter Chelsea-træneren så sløret for, hvilke spillere, der er ude, ligesom han forklarer, at der også et positivt på skadesfronten.

- Christian (Pulisic, red.), Callum (Hudson-Odoi, red.) og N'Golo (Kante, red.) er ude. Pedro er tilbage i betragtning efter en småskade i weekenden. Callum er ikke langt fra at kunne spille, men i morgen er han ikke med. Ruben (Loftus-Cheek, red.) er klar, og er med i truppen, lyder det fra Lampard ifølge Football London.

I samme ombæring roste Lampard Olivier Giroud, som han siger, har givet ham en masse at tænke over forud for kampen mod Bayern. Giroud nettede i weekenden i kampen mod Tottenham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED