AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2020 17:35
Lampard om Kepa-rygter: Ledelsen står bag mig

Frank Lampard afviser, at han er i kamp mod klubbens ledelse om, hvorvidt Kepa Arrizabalaga skal spille eller ej.


Kepa Arrizabalaga kan prale af titlen som verdens dyreste målmand og Chelseas dyreste indkøb nogensinde, men i denne sæson har spanieren ikke just imponeret. 

De sløje præstationer har fået Frank Lampard til at smide den 25-årige målmand på bænken i de seneste to ligakampe, hvilket ifølge rygterne ikke har vakt glæde hos klubbens ledelse. 

Flere engelske medier har skrevet, at ledelsen skulle være utilfredse med beslutningen, men ifølge Lampard er det ikke sandt: 

- Jeg er ikke på kollisionskurs med ledelsen. Jeg står sammen med klubben og ledelsen, for vi ønsker alle det bedste, siger han ifølge FourFourTwo

- Jeg bliver betalt for at tage beslutninger, og med formkurven in mente har jeg været nødt til at træffe en beslutning på målmandsposten. 

Lampard slår samtidig fast, at Kepa kan komme tilbage på holdet: 

- På det seneste har situationen ændret sig, men intet er afgjort. Alt, Kepa skal gøre, er at træne og vise en god attitude, hvilket jeg kræver fra alle spillerne. 

- Tingene kan helt sikkert ændre sig, men jeg ønsker bare det bedste for holdet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED