AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 19:38
Lampard om corona-pause: Spillerne har svært ved at bevare fokus

Chelsea-manager Frank Lampard forklarer, at den nuværende pause grundet coronavirussen er hård for spillerne.


Der har ikke været spillet fodbold i Premier League i de seneste uger og det store spørgsmål på nuværende tidspunkt er, hvor sæsonen igen bliver optaget, hvis det overhovedet er tilfældet. Coronavirussen har således betydet, at al sport er nulstillet på ubestemt tid.

Store dele af samfundene rundt om i Europa er ligeledes lukket ned - også i England. Det betyder, at Premier League-spillerne skal holde formen ved lige hjemme i privaten. Chelsea-manager Frank Lampard har gennem FaceTime udtalt sig om den nuværende situation til Chelseas The 5th Stand officielle klubapp.

- Det er meget svært på nuværende tidspunkt, fordi vi har ikke noget konkret at forholde os til på nuværende tidspunkt. Vi har set, at tingene hurtigt kan ændre sig, men indtil vi får anden information må vi forholde os til de datoer vi har fået fra myndighederne, siger Chelsea-manageren.

Frank Lampard lægger dog ikke skjul på, at den nuværende corona-pause også gør det svært at planlægge træning for spillerne:

- Det er en svær balance, fordi vi sidder jo på ugentlig og daglig base og tænker, hvordan skal vi træne. Hvor meget kan vi presse spillerne, når vi ikke ved, hvornår ligaen eventuelt kan starte op igen. På den måde bliver det svært for os og spillerne at holde fokus, men omvendt skal vi også huske på, at fodbolden ikke er det vigtigste lige nu, slutter Frank Lampard.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED