AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 21:10
Lampard nedtoner Chelsea-rygter: Mit job er i Derby

Chelsea-ikonet, Frank Lampard, nedtoner rygterne, der siger, at han er en kandidat til jobbet på Stamford Bridge, hvis The Blues beslutter at fyre Maurizio Sarri.


Maurizio Sarri fik en glimrende sæsonstart i Chelsea, men gassen er med tiden gået af ballonen. Chelsea har tabt deres seneste to udekampe mod Bournemouth og Manchester City med en samlet målscorer på 0-10. 

6-0-nederlaget til Manchester City betød, at The Blues dumpede ned på sjettepladsen i Premier League, og Sarris job er angiveligt i fare. 

Derfor er de engelske medier allerede begyndt at spekulere i, hvem der skal tage over. Derby-manageren Frank Lampard er blevet nævnt, men han understreger, at han kun har fokus på Derby i øjeblikket. 

- Mit job er her (i Derby, red.). Vi arbejder stenhårdt, og mine tanker er på kampen mod Ipswich på onsdag og mod Brighton på søndag, sagde den tidligere Chelsea-stjerne ifølge BT Sport

Lampard erkender dog, at han støtter Chelsea efter ydmygelsen mod de forsvarende engelske mestre.

- Når jeg tager min Chelsea-hat på, får jeg en følelse for dem, og det er ikke en god følelse. Det er ikke noget, der sker ofte for Chelsea, så når det sker, kommer det som et chok. 

- Men de var oppe mod et utroligt hold, og jeg spillede selv i Manchester City. Dem har jeg også følelser for. Det arbejde, som Pep Guardiola og holdet har lavet, er noget specielt. Det var en svær dag for Chelsea. Når man er et tophold, er det vigtigt at svare tilbage uanset hvor stort, nederlaget er. Det, der kendetegner tophold, er robusthed, og det vil Chelsea vise som klub. 

Chelsea skal allerede i aktion igen på torsdag i Europa League mod Malmø FF. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED