AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 13:28
Lampard: Mourinho skrev til mig efter 4-0-afklapsning

Frank Lampard og José Mourinho vandt mange titler sammen, men portugiseren kan dog ikke helt lade være med at stikke lidt til Chelsea-manageren.


Frank Lampard og José Mourinho er stadig i kontakt, selvom portugiseren heftigt kritiserede sin tidligere yndlingsspiller efter 4-0-nederlaget til Manchester United i sæsonens første ligakamp.

Det var en forfærdelig start for Lampard og co., og det affødte stor kritik fra hans tidligere manager, Mourinho.

Lampard grinede dog af kritikken og svarede i eksklusivt interview med talkSport, at det slet ikke svarer til den kritik, han får af sin far.

- Jeg skriver med Mourinho fra tid til anden. Vi skrev sammen efter United-kampen, hvor han stak lidt til mig, sagde Lampard til talkSport.

- Det er helt fint. Jeg har også siddet i orakelstolen i et år, så jeg forstår, at man jo skal sige noget, så det er helt fint. I forhold til ham har vi et godt forhold.

Udover kritikken fra Mourinho skal Lampard ifølge sig selv altid imponere sin onkel, Harry Redknapp, samt sin far, Frank Lampard Senior.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED