AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2019 15:44
Lampard: Mount og Kanté er måske klar til Liverpool-brag

Frank Lampard vil ikke udelukke, at Mason Mount og N'Golo Kanté kan blive klar til søndagens brag mod Liverpool, men englænderen kan ikke garantere det.


Der venter et vaskeægte brag, når Chelsea og Liverpool på søndag tørner sammen på Stamford Bridge. 

Forud for opgøret har the Blues dog haft visse skadesproblemer, men nu er der godt nyt. 

På dagens pressemøde gav manager Frank Lampard således en opdatering på skadessituationen hos Mason Mount og N'Golo Kanté: 

- Mason har en chance for at blive klar. Billedet af tacklingen efter opgøret mod Valencia fik det til at se slemt ud, men heldigvis er det ikke så slemt, udtaler han. 

- Vi forsøger at få ham til at bevæge sig i dag, men det bliver først lige inden kampstart, at jeg beslutter, om han er klar.

- Det er et boost for os at have N'Golo tilbage i træning. Alle ved, hvor vigtig han er. Det eneste spørgsmål for mig er, hvor fit han er, for han har været ude i et stykke tid. 

Opgøret mellem Chelsea og Liverpool sparkes i gang kl. 17.30 på søndag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED