AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2019 08:16
Lampard lover: De unge vil fortsat få chancen

Selvom Chelsea har mulighed for at forstærke truppen i vinterens transfervindue, vil Frank Lampard blive ved med at give de unge spillere chancen.


Chelseas transferkarantæne blev i går ophævet, hvilket betyder at the Blues igen kan købe spillere, når transfervinduet åbner til januar. 

Det har naturligvis medført en del snak om, hvad det vil betyde for Chelseas unge spillere, som har strålet under Frank Lampard. 

Lampard slår dog fast, at de unge fortsat vil få chancen: 

- Fansene vil ikke miste følelsen for de unge spillere, for de er her for at blive. Og hvis de unge spillere på ungdomsholdene træner godt og viser nok, så skal de nok få chancen, for det er sådan, jeg er, udtaler Lampard ifølge Sky Sports. 

Lampard vil dog ikke udelukke, at Chelsea forstærker sig i det kommende transfervindue, men det bliver kun, hvis de kan få de rette spillere: 

- Hvis vi prøver at forstærke os, vil det kun være for at styrke holdet, men I tager fejl, hvis I tror, at vi vil sælge spillere som Abraham, Mount og James. 

Chelsea er på rygtebørsen blevet sat i forbindelse med spillere som Ben Chilwell, Jadon Sancho og Wilfried Zaha. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED