AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 12:24
Lampard laver "Slam Dunk": Chelsea får lov til at købe Brighton-forsvarer for 440 mio.

The Times skriver, at Chelsea har taget kontakt til Brighton for at forhøre sig om muligheden for at signe Lewis Dunk.


Chelseas første signing til førsteholdet siden transferkarantænen kan nu ende med at blive den 28-årige Brighton-forsvarer Lewis Dunk.

For ifølge The Times har Frank Lampard og The Blues kontaktet The Seagulls for at høre, hvorvidt midterforsvareren er til salg.

Og den indledende respons har været positiv.  Dunk er til salg, og Brighton vil ikke stå i vejen for, at deres profil tager et skridt op på karrierestigen, hvis Chelsea er parat til at betale udbudsprisen på omkring £50 millioner - svarende til 440 millioner kroner.

Nu registrerede Chelsea et clean sheet mod Burnley i lørdagens 3-0 sejr,  men ellers har defensiven været en akilleshæl for The Blues denne sæson.

Dunk ses derfor som en forstærkning, som er noget mere garvet end nogle af Frank Lampards nuværende muligheder på centreback-positionerne.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED