Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 14:18
Lampard kårer: Her er mine to hårdeste modstandere nogensinde

Frank Lampard har sat navn på sin aktive karrieres to værste modstandere.


Glem Ronaldo og Messi; Det var på midtbanen, at Frank Lampard brugte størstedelen af sine minutter for Chelsea, så det er også helt naturligt, at Chelsea-legenden har udpeget to midtbanespillere som sine sværeste modstandere nogensinde.

De plejede dog begge at spille side om side med Messi for FC Barcelona, som Lampard flere gange mødte, mens han stadig spillede for The Blues.

- Duoen, jeg peger på, er Xavi og Iniesta, da de var sammen i FC Barcelona. De var begge store spillere, selvom de ikke fysisk var de største eller fyldte alverden, fortæller Lampard ifølge Goal.

- Det viser bare, at fysikken ikke betyder det store. Folk tror nogle gange fejlagtigt, at man skal være enorm, for at være en god fodboldspiller. Det behøver man ikke.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED