Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 08:27
Lampard: Jeg bliver bedømt anderledes, fordi jeg er engelsk

Chelsea-træneren tror, han bliver vurderet anderledes, fordi han er en ung, engelsk manager.


Frank Lampards træner-cv er kort med kun en sæson i Derby County, før han overtog trænerposten i Chelsea, og så er han samtidigt engelsk. Den kombination gør, at han bliver bedømt anderledes end andre trænere på samme niveau, føler hovedpersonen selv.

- Jeg tror, at jeg bliver vurderet anderledes, ja, Da jeg tog Chelsea-jobbet, var der mange, der stillede spørgsmålstegn til, at det var mig, der fik det. Folk kan til tider være hurtige til at danne holdninger, og det kan jeg delvist godt forstå, nu hvor jeg var en ung, engelsk træner med et års erfaring fra Derby County, fortalte Lampard til sit pressemøde forud for Krasnodar-kampen denne onsdag.

- Men jeg synes, man bør vurdere mig på samme måde, som man bedømmer andre trænere. Det er ligegyldigt, hvor du stammer fra. Alle trænere bør bedømmes ens.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED