Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 11:43
Lampard hylder ny signing: Han får det hele til at se nemt ud

Frank Lampard kunne ikke have ønsket sig mere af Edouard Mendy.


Chelsea havde et problem på målmandsposten, men det ser ud til, at det forduftede fra den ene dag til den anden, da Edouard Mendy kom til.

Siden skiftet fra Rennes har senegaleseren holdt syv clean sheets i ni kampe, og Frank Lampard føler, at Mendy har fået overgangen fra Ligue 1 til Premier League til at se nem ud.

- Jeg er virkelig tilfreds. Det er ikke nemt, men han har fået det til at se nemt ud, hvilket er svært. Han har haft et enormt spotlight rettet mod sig, mens han har skulle skabe en forbindelse med sine medspillere, men han har gjort sådan uden problemer, siger Lampard ifølge Goal.

- Han er faldet til både på og udenfor banen, og man kan ikke ønske sig mere. Det er en god start for ham i Chelsea-trøjen, må det vare ved længe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED