AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 17:24
Lampard hinter: Reece James kan spille på ny position

Reece James har kun netop fået sin første Premier Leauge-start, men der er allerede masser af hype omkring den unge mand.


Frank Lampard påstår, at Reece James en dag kan komme til at spille på midtbanen, men at englænderens foretrukne position stadig er højreback.

Det udtaler han ifølge Football London:

- Han har evnerne til at nå meget, meget lang.

- Når man ser erfarne spillere, der respekterer unge spillere, der kommer og træner med dem, er det altid en god ting.

- Jeg har en stor tro på, at han kan nå så langt, som han vil i spillet. Jeg har set så meget forbedring, udtaler Lampard, og forsætter sin ros af unge James:

- Han er et råt talent, og evnerne har været der fra start. Det her er kun starten på historien. Han bliver en stor, stor spiller for denne klub.

- Potentielt kan han komme til at spille på midtbanen, men højreback vil være hans favoritposition.

Udtalelserne om englænderens alisidghed kommer ikke ud af ingenting. Sidste år spillede James nemlig på udlån for Wigan, hvor han både spilletid som højreback, midterforsvarer og midtbanespiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED