Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 16:11
Lampard har store problemer: Truppen er splittet i to

Ifølge The Transfer Window Podcast er en af hovedårsagerne til, at Chelsea overvejer at fyre Frank Lampard, at træneren ikke har formået at samle truppen.


Det er måske meget naturligt, når så mange nye spillere kommer til, men Chelsea er ikke nogen samlet enhed lige nu. Tværtimod er truppen splittet over midten i to dele, fortæller Ian McGarry fra The Transfer Window Podcast.

Og det skulle - sammen med de dårlige resultater - være en af hovedbegrundelserne for, at klubledelsen er tæt på at fyre Lampard.

- Et af de største, måske endda det største probleme, er, at omklædningsrummet er helt splittet. Lampard har ikke nødvendigvis mistet spillernes støtte, men truppen er opdelt i to klare halvdele, fortæller Ian McGarry.

Og den ene halvdel skulle føle, at den anden bliver favoriseret af Lampard.

- Den ene halvdel er den engelske spillere, som er blevet bragt frem af Lampard. Den anden halvdel føler, at de engelske gutter blive beskyttet og favoriseret ekstra, siger Ian McGarry.

- Der er en klar kulturel deling imellem Chelsea-spillerne, og det er meget englænderne imod udlændingene. De dyre sommersignings som Havertz, Werner og Zieych føler, der bliver forskelsbehandlet.

Lige nu er det uvist, hvorvidt Frank Lampard ender med at blive fyret eller ej. Der er meldinger, som påstår, at Thomas Tuchel næsten kunne blive udnævnt som ny Chelsea-manager, så snart klubben taber igen. Men der er også historier om, at klubledelsen ønsker at give Lampard tiden frem til sæsonafslutningen, før man træffer en beslutning.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED