AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:12:2019 19:51
Lampard forventer meget mere af kantspiller

Chelsea-manageren er meget tilfreds med, hvad han ser fra amerikanske Christian Pulisic, men han forventer endnu mere fra offensivspilleren.


Den amerikanske landsholdsspiller tilsluttede sig Chelsea i januar 2019 fra Dortmund, men blev straks lejet tilbage til den tyske klub for at blive der den sidste halvdel af sæsonen.

Siden Pulisic i sommer begyndte at spille med på Chelseas hold, har den 21-årige kantspiller scoret fem gange i 13 Premier League-kampe, og selvom det er et fint målsnit, så mener Lampard, at Pulisic kan forbedre det udbytte.

Manageren blev spurgt, hvad han forventer fra Pulisic i forhold til måludbyttet.

- Jeg forventer mere, meget mere. Jeg har lige nævnt det omkring udnyttelse af chancer. Jeg synes, at han får sig selv i så mange gode positioner med hans talent og dribleevner, at jeg synes, at flere mål bør være næste mål for ham, sagde Lampard.

- Jeg er meget tilfreds med ham. Jeg har forventet meget af ham. Han har spillet mange kampe på det seneste i en ny liga, som vi ved er meget fysisk for ham. Jeg beder om meget, og han har gjort det godt, men jeg forventer meget mere.

Pulisic har allerede spillet 20 kampe for Chelsea siden debuten mod Manchester United i denne sæsons første Premier League-kamp for Chelsea.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED