AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 17:35
Lampard forud for sejr: Jeg vidste, at det var Tammys dag

Chelsea fik som bekendt sæsonens første sejr i Premier League, da de i går slog Norwich 3-2. På forhånd havde Chelseas manager Frank Lampard regnet med, at det var Tammy Abraham, der skulle sikre den.


Pointmæssigt havde Chelsea ikke fået den bedste start på denne sæson forud for gårsdagens kamp mod Norwich. Med et 4-0-nederlag til United og en uafgjort kamp mod Leicester var Chelsea pisket til at hente en sejr mod Norwich.

Det fik The Blues også, og Tammy Abraham bidrog i særdeleshed til den sejr med to flotte mål. Det faktum kom ikke bag på Frank Lampard.

- Jeg følte et eller andet for ham i dag, og det her vil være godt for hans selvtillid. Jeg talte med ham før kampen, og sagde til ham, at jeg mente i dag var dagen for ham, sagde Lampard på gårsdagens pressemøde.

Tammy Abraham var selvsagt også glad for kampens resultat, og efter sit andet mål fejrede han scoringen med Frank Lampard, som han også roste efter kampen.

- Det er altid dejligt at modtage støtte. Han hjælper virkelig de unge spillere og han giver os selvtillid, sagde Abraham.

Næste gang Abraham får mulighed for at komme på tavlen i Premier League, det er, når Chelsea møder Sheffield United den 31. august på Stamford Bridge.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED