Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 09:35
Lampard forsvarer Chelsea-profil: Negativ snak skal forsvinde

Frank Lampard mener ikke, at kritik af Mason Mount er berettiget.


Efter Frank Lampards ansættelse som Chelsea-manager har det været tydeligt, at han ser en stor stjerne i Mason Mount, som spiller nærmest hver gang.

Men den unge midtbanespiller har ofte været udsat for en del kritik af fans og medier, og det er ikke noget, der huer Chelsea-manageren, som forsvarer sin engelske profil.

- Jeg er rigtig tilfreds. Der har været meget snak om Mason, og enhver negativ snak skal forsvinde, sagde Lampard efter tirsdagens Champions League-kamp mod Rennes til BT Sport.

- Jeg vil ikke underkende kvaliteten, han har, og når vi har to 8’ere, har han alle kvaliteter. Jeg tror dog, at han kan lave flere mål og assists.

Mason Mount stod bag en flot assist til Callum Hudson-Odois scoring til 1-0 i første halvleg af kampen, som Chelsea vandt 2-1 på udebane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED