Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 08:09
Lampard forklarer fravalg: Vi planlægger at leje forsvarer ud

Frank Lampard havde sine årsager til ikke at starte Fikayo Tomori søndagens sejr over Morecambe.


Chelsea har en plan om at udleje Fikayo Tomori i dette transfervindue, og det var grunden til, at den 23-årige forsvarer ikke fik chancen i søndagens FA Cup-kamp mod Morecambe.

Midterforsvareren har ellers hovedsagligt måttet indfinde sig med spilletid i cup-turneringerne i denne sæson, og Frank Lampard havde chancen for at rotere mod League Two-mandskabet.

Chelsea-træneren ønskede dog ikke at risikere noget med Tomori, nu hvor der er sat planer i værk for at skaffe ham en lejeaftale. Det fortalte Lampard efter sejren.

- Situationen med Tomori er åben i øjeblikket. Der er en chance for, at han bliver udlejet, så han kan få spilletid i en anden klub. Det kan blive løsningen for ham og for klubben, og det var en del af årsagen til, at jeg ikke startede ham i dag, sagde Lampard ifølge The Express.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED