Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 12:11
Lampard erkender: Jeg kommer ikke til at være træner for evigt

Chelsea-ikonet har ingen intentioner om at fortsætte trænerkarrieren, til han er klar til at stille træskoene.


Frank Lampard er med sine 42 år "ung" efter Premier League-træneres standard, så han kan endnu have mange gode år foran sig som manager. Men han har ingen intentioner om at blive ved ligeså længe som eksempelvis 73-årige Roy Hodgson.

- Forhåbentligt kan jeg få en succesfuld karriere, som jeg kan tænker tilbage på, når jeg sidder med min familie og måske er lidt mere sjov, end jeg er lige nu, for jeg er meget optaget af mit job, fortæller Lampard til No Passion, No Point Podcast.

- For jeg ønsker ikke at være træner for livet. Lige nu lever jeg for det og elsker det, men man ofrer nogle ting på familiefronten. Jeg vil gerne se mine børn vokse op, så selvom jeg næppe stopper i mine 50'ere, sker det nok i mine 60'ere, hvis jeg kan holde karrieren i gang så længe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED