Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 09:25
Lampard er utilfreds: Sådan kan vi beskytte spillerne

Frank Lampard mener ikke, at det er forsvarligt at starte den nye Premier League-sæson så tidligt, som det er planlagt.


Chelseas 2019/2020-sæson er endnu ikke færdig, da klubben både spillede FA Cup-finale i weekenden samt har en kamp mod Bayern München i den kommende weekend.

Her har The Blues er stor opgave foran sig, da man er bagud med 3-0 fra første opgør, som blev spillet, før COVID-19 pandemien hærgede for fulde gardiner. 

Det betyder også, at det kommer til at kræve en masse kræfter, og Frank Lampard siger nu, at han er utilfreds med, at 2020/2021-sæsonen starter så tidligt, som det er tilfældet.

- Det er ikke ideelt, hvis vi går videre mod Bayern, for spillerne har brug for en pause for at kunne spille på det niveau og med den kvalitet, som et produkt som Premier League kræver.

- I værste tilfælde - hvis vi ikke går videre mod Bayern - så føles den 12. (september, red.) for tidligt til at spillerne skal spille igen. De skal have en pause.

- Det er derfor vi fik to forstrækninger og ikke kunne tage alle vores spillerne med til kampen (FA Cup-finalen, red.). Vi får forhåbentligt en fair start på næste sæson. Det fortjener vi som Premier League-klub, der spiller i Champions League, lyder det fra Lampard til The Independent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED