AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2019 21:54
Lampard efter nederlag: Nu ser vi realiteterne

Frank Lampard mener, at det var nøglen ikke at blive revet med af sæsonstarten, hvis klubben skulle have undgået en dårlig periode.


Chelsea startede sæsonen ud på glimrende vis, men efterfølgende er gassen gået af ballonen. Klubben tabte i dag 1-0 på hjemmebane mod Bournemouth.

Dermed har the Blues tabt fire ud af de seneste fem kampe, og er dumpet ned på fjerdepladsen i Premier League, hvor der nu er tre point op til Manchester City, som har en kamp i hånden.

Og det var uundgåeligt, at holdet ville komme ind i en dårlig periode, mener Chelseas træner, Frank Lampard. Nøglen var nemlig, ikke at lade sig rive med i sæsonstarten.

- Jeg var altid garderet mod at blive revet med i sæsonstarten. Nu møder vi realiteterne. Det er nu vi har testen, som er at vi ikke kan bryde hold ned, som er organiserede, og at individuelle kvaliteter ikke kan nedbryde dem heller. Vi må finde en anden måde.

Chelseas næste kamp er på udebane mod rivalerne fra Tottenham, som ligger seks point bag the Blues.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED