AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 22:05
Lampard efter firemåls-nederlag: Flere lektioner i vente

Frank Lampard var klar i spyttet efter sit mandskabs 0-4-nederlag mod Manchester United på Old Trafford denne søndag aften. Der kommer ifølge Chelsea-træneren flere af disse lektioner, som truppen blot må lære af.


En ellers - spillemæssigt - relativt jævnbyrdig kamp mellem Manchester United og Chelsea sluttede med de - ifølge Frank Lampard - misvisende cifre, 4-0. Effektiviteten og skarpheden foran mål var til afgørende forskel på de to mandskaber, da de begge skød sæsonen officielt i gang med den indbyrdes duel. 

Efter kampen var Frank Lampard ikke bleg for at pege på netop den manglende skarphed samt personlige fejl som årsager til det store nederlag. Og hvis det står til Chelsea-træneren kan hans mandskab formentlig forvente flere af denne slags oplevelser. 

- Med de skader, vi har haft, og det faktum at vi ikke har kunnet hente spillere ind til truppen, skal vi som hold igennem en proces. Og vi kommer til at modtage disse hårde lektioner og korrigere dem hurtigt, forklarede Frank Lampard efter premierenederlaget i Manchester. 

Chelsea kan se frem mod næste mulighed for oprejsning i Premier League, når de den 18. august får besøg på Stamford Bridge af Leicester. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED