AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2020 12:49
Lampard: Chelsea-stjerne har samme talent som Salah og Mané

Chelsea-træneren mener, han har en spiller med potentialet til at nå samme niveau som Mohammed Salah eller Sadio Mané.


Christian Pulisic kan blive en spiller på samme hylde som verdensstjerner a la Mohamed Salah og Sadio Mané, for hans talenter matcher de to Liverpool-stjerners, mener Frank Lampard.

Den unge amerikanske winger har vist fremragende form under Project Restart med sine scoringer mod Aston Villa og senest Manchester City, og Frank Lampard opfordrer nu Pulisic til at knokle videre for at nå sit topniveau.

- Christian kan blive en virkelig god spiller. Han slog igennem i Tyskland i en tidlig alder, så forventningerne til ham stiger også, men der er slet ingen tvivl om hans kvalitet, siger Lampard ifølge The Express.

Talentet er slet ikke til at tage fejl af, og lader han sig inspirere af andre spillere, som har taget et enormt skridt op niveaumæssigt, kan amerikaneren gøre det samme.

- Han har evnerne som Sterling, Salah og Mané, som virkeligt producerer gode tal fra kanterne. Det vigtige er, at han forstår, hvad der skal til for at nå samme niveau, for talentet er der, siger Lampard.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED