AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 12:58
Lampard bekræfter: Vi forsøgte at købe Ziyech i januar

Havde Chelsea haft chancen, ville Hakim Ziyech allerede nu være en del af spillertruppen på Stamford Bridge.


De officielle udmeldinger kom torsdag, og alt er på plads for, at Hakim Ziyech skifter til Chelsea denne sommer for £37 millioner.

Der var dog rygter om, at Chelsea forsøgte sig allerede i vintertransfervinduet.  Dem bekræftede Frank Lampard til fredagens pressemøde.

- Vi forsøgte at signe ham i januar, men det var ikke muligt. Vi ved alle, hvordan januarvinduet fungerer, udtalte Chelsea-træneren.

- Man må respektere, at klubber, som har topspillere, ønsker at beholde dem sæsonen ud, og det var tilfældet med Ziyech. Sådan er det, men vi har ham næste sæson.

Samtidigt satte Lampard også ord på, hvad han forventer af klubbens seneste signing næste sæson.

- Vi håber, han kan bringe noget kreativitet og noget anderledes for os, mål og assists. Det hele er spændende for os som klub og for tilhængerne, at han skifter, sagde Blues-manageren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED