Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:10:2020 20:00
Lampard begræder: De har tabt bolden

Frank Lampard er ikke tilfreds med, at Premier League besluttede ikke at indføre reglen med de fem udskiftninger pr. kamp.


Da fodbold vendte tilbage i juni var det tilladt for alle klubber at lave fem udskiftninger for hver kamp på grund af det travle program. Efterfølgende stemte Premier League ikke for, at reglen skulle være gældende i den igangværende sæson, men at klubberne i stedet skulle tilbage til de vante tre udskiftninger. 

Chealseas manager, Frank Lampard, har, forud mødet mod Burnley lørdag, været ude med sit syn på regelændringen, som i hans øjne er helt forkert. 

- Bolden er absolut tabt, når Premier League vælger ikke at indføre fem udskiftninger. 

- Kravene for hver spiller er enorme for hver klub. Jeg taler ikke kun om mit hold. Jeg taler om alle spillere, som bliver spurgt om at spille dag efter dag og risikoen for at blive skadet. Det har ændret landskabet. 

Lampard er ikke i tvivl om, reglen har indflydelse på eventuelle skader i fremtiden. 

- Det vil blive en sæson, man ikke har set før. Vi kan ikke kontrollere skader, som kan forekomme i denne travle tid med kampe. 

Premier League er den eneste liga i Europa, som stadig kører med reglen om tre udskiftninger. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED