AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 16:45
Lampard afviser at sælge eller udleje Barkley til West Ham

West Ham skulle angiveligt have forhørt sig om muligheden for at signe eller leje Ross Barkley, men det kommer næppe til at ske foreløbigt, hvis man skal tro Frank Lampard.


Ross Barkley skal ingen steder, selvom West Ham har indrømmet, at man er interesseret i at hente midtbanespilleren på en lejeaftale denne måned.

Det gjorde Frank Lampard klart til fredagens pressemøde.

David Moyes skulle ellers være interesseret i at leje den tidligere Everton-spiller, som kom gennem klubbens akademi, mens skotten stadig stod i spidsen for The Toffees.

Men selvom Barkley har været skadet og fik kritik af Frank Lampard tidligere på sæsonen for uprofessionel opførsel, så kommer et skifte ikke på tale nu.

- Der er ingen snak om, at Barkley skal nogen steder. Han er vores spiller. Han har spillet de seneste kampe og har gjort det godt. Jeg har stor tiltro til Ross, sagde Chelsea-træneren.

- Jeg har også hørt rygterne, men har ingen holdning til dem. Jeg er meget glad for ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED