AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 22:52
Lambert lovpriser tidligere Saints-træner: Den bedste jeg nogensinde har haft

Rickie Lambert og Mauricio Pochettino deler en kort fortid i Southampton, hvor de begge var ansat som henholdsvis spiller og træner i sæsonen 2013/14.


I netop denne periode - der reelt strakte sig fra januar 2013 til maj 2014 - nåede den nuværende Tottenham-træner Mauricio Pochettino at gøre et så solidt indtryk på sin nu tidligere angriber, Rickie Lambert, at sidstnævnte ikke tøver med at udnævne den argentinske træner til den bedste nogensinde - i hvert fald i Lamberts egen optik. 

- De tre bedste trænere, jeg nogensinde har haft, havde jeg i Southampton. Og den bedste af dem var Mauricio Pochettino. Han var bare fremragende - det var alt omkring ham. På banen, rent teknisk, havde han en anden måde at anskue tingene på og dét at lære fra ham var noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort, konstaterer Lambert. 

37-årige Rickie Lambert har i dag indstillet sin karriere og nåede at spille i alt fem sæsoner i Premier League - de to af dem hos Southampton. Her noterede han sig i de to Premier League-sæsoner for henholdsvis 15 og 13 scoringer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED