AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2020 14:52
Lægetjek mandag: Arsenal udlejer ung forsvarer til tysk klub

Konstantinos Mavropanos skulle angiveligt gennemføre sit lægetjek for FC Nürnberg mandag.


Konstantinos Mavropanos var anset som et stort defensivt talent, da Arsene Wenger hentede ham i 2018, men hidtil har grækeren ikke haft mange muligheder for at konsolidere sig selv for Arsenals førstehold.

Derfor skulle han ifølge flere kilder være blandt de unge Arsenal-spillere, som formentligt bliver udlejet i dette transfervindue.  Måske før snarere end senere.

Tyske Bild skriver denne søndag, at Mavropanos ventes at drage til FC Nürnberg allerede denne mandag for at gennemfør et lægetjek for klubben, der spiller i den næstbedste tyske række.

Der skulle ellers også have været interesse fra en række klubber fra Bundesligaen, blandt andre Werder Bremen og Fortuna Düsseldorf,  men det ser altså ud til, at FC Nürnberg er den mest attraktive option for The Gunners og den unge forsvarer.

Nu må vi se, om det holder stik med det formodede lægetjek allerede i morgen, men mon ikke en garanti om spilletid har været udslagsgivende for, at Mavropanos potentielt ender i Bundesliga 2.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED