Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lægetjek i næste uge: Chelsea millimeter fra første sommersigning

Af Emil Plovgaard
01.06.2024 Kl. 17:26

Tidligere lørdag kom det frem, at Chelsea var tæt på en ny signing i form af Tosin Adarabioyo.

Den 26-årige midtstopper kan hentes på en fri transfer, og det er der flere Premier League-klubber, der vil forsøge at udnytte.

Længe så det ud til, at Adarabioyo, der formelt set er tilknyttet Fulham frem til 30. juni, skulle en tur til Newcastle.

Men det er lavet om i sidste øjeblik, og nu skulle et skifte til Chelsea være ganske tæt på, forlyder det. Ifølge Sky Sports News skal Adarabioyo nemlig til lægetjek i næste uge.

Enzo Maresca ventes at overtage roret på Stamford Bridge, og han har et indgående kendskab til Adarabioyo qua deres fælles fortid hos Manchester City.

Desuden kan Chelsea i den kommende sæson tilbyde muligheden for europæisk fodbold, og det er efter sigende noget, der tiltrækker Adarabioyo.

Chelsea har mistet Thiago Silva, mens det angiveligt også er planen, at Trevoh Chalobah skal sælges, skriver Daily Mail.

Newcastle havde ellers udset Adarabioyo som en af de store signings, klubben ville foretage sig denne sommer, sammen med Lloyd Kelly fra Bournemouth, der ligeledes kan hente på en fri transfer.

Chelsea sluttede som følge af en stærk slutspurt på en sjetteplads i Premier League i den netop overståede sæson. Det var dog ikke nok til at redde Mauricio Pochettinos job.

Sjettepladsen betyder, at klubben i den kommende sæson skal spille Conference League, hvor man dog skal ud i et kvalifikationsspil for at avancere til gruppespillet.

Victor Osimhen skal ikke til The Blues, men han kan alligevel havne i Premier League.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce