Lacazette matchvinder for Arsenal mod Olympiakos

Af Morten Bruun Jørgensen
20.02.2020 Kl. 21:53
Alexandre Lacazette fik scoret igen, mens Bernd Leno præsterede godt for Arsenal i sejren mod Olympiakos i Europa League.

Det var nærmest chance på chance fra start i Grækenland.

Både Olympiakos og Arsenal kom frem til gode muligheder for at score i de første 45 minutter, og især Alexandre Lacazette vil være skuffet over ikke at score efter at være kommet frem til en gylden scoringschance få meter fra mål.

I Arsenal-målet stod Bernd Leno rigtig godt, og han præsterede først at redde David Luiz fra at lave selvmål, inden han i anden halvleg også viste sine evner på stregen.

Olympiakos var bedre efter pausen, og det græske mesterhold pressede på for at få en scoring. Men det lykkedes ikke at passere en velspillende Bernd Leno, og i stedet fik the Gunners scoret.

En fremadstormende Bukayo Saka spillede en perfekt bold ind foran målet, hvor Alexandre Lacazette satte indersiden på indlægget, og dermed fik franskmanden oprejsning efter sin store afbrænder i første halvleg.

Kampen endte 0-1, selvom Sokratis var tæt på at score kort efter, og derfor står Arsenal med gode forudsætninger inden returkampen på Emirates Stadium i næste uge.