AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 12:53
Lacazette: Jeg ville være gladere med mere spilletid

Arsenal-angriberen sætter pris på livet i Arsenal, men ønsker sig mere spilletid.


Alexandre Lacazette kunne være lykkelig over at score vindermålet i torsdagens udebanesejr over Napoli, men den franske angriber antydede efter kampen, at han er en snert utilfreds med manglende spilletid.

- Selvfølgelig er jeg glad, når jeg spiller, ligesom alle andre fodboldspillere.  Jeg arbejder i et af de bedste jobs i hele verden, selvom jeg godt kunne være endnu gladere, fortalte Lacazette til franske RMC.

Lacazette har måttet konkurrere om spilletiden med kammeraten Pierre-Emerick Aubameyang i store dele af sæsonen, selvom begge angribere har udtalt, at de ville foretrække at starte på banen samtidigt.

Det er dog sjældent, at Unai Emery finder plads til dem begge fra start.

- Der er selvfølgelig stor glæde, når jeg er på banen. Jeg smiler både på og udenfor fodboldbanen, for man bliver nødt til at smile i livet, siger Lacazette om situationen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED