Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 16:58
La Liga-ekspert: 'Tiden er den rette - Sevilla vil slippe Koundé'

Den engelske La Liga-korrespondent Sid Lowe har udtrykt sig omkring Jules Koundé-situationen.


Tirsdag eftermiddag forlød det, at Chelsea har indledt forhandlinger med Sevilla vedrørende deres ombejlede 22 årige forsvarsspiller Jules Koundé.

Kort efter fremgik det, at franskmanden 'blot' ville koste Chelsea 42,8 millioner pund i alt.

Det er dermed en realistisk pris at betale for The Blues, mens handlen i det store set også virker realistisk. Næsten som en uforanderlig skæbne. Sådan beskriver La Liga-korrespondenten Sid Lowe.

Lowe er englænder, men har i mange år været bosat i Spanien, hvor han dækker spansk fodbold for The Guardian og andre, spanske aviser. 

Journalisten er både dygtig og anerkendt, men han er også ekstremt interesseret i alt, der vedrører spansk fodbold, hvorfor hans ytring er særlig interessant i en situation som denne omhandlende Jules Koundé, som stadig er meget ny.

- Der er igen meget snak om Koundé, indleder Lowe på sin Twitter profil.

- Det her er salget, som, til den rigtige pris, Sevilla vidste ville komme. Faktisk er det lige før, at deres model (og omstændighederne) forlanger det.

- Sevilla er en sjælden klub, der gør en dyd ud af spillersalg. Der er mindre drama end nogen andre steder. Rigtig, rigtig god spiller (Koundé), lød det fra Lowe.

Her hævdes naturligvis ikke noget om selve situationens udvikling, men i stedet kommenterer Lowe på helhedsbilledet omkring Koundé. Og dette helhedsbillede sender den franske stjerne direkte til Stamford Bridge. Eller i hvert fald en større klub.

Forsvarsspilleren virker elsket og respekteret i Spanien, mens Sevilla er en optimal klub at skulle forhandle med. Der er lagt op til en værdig og ikke mindst interessant handel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE