AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:10:2018 15:57
Kvindelige kommentatorer kan være på vej til Premier League

Kvindelige kommentatorer kan blive virkelighed i Premier League, når Amazon fra næste sæson gør sit indtog i ligaen.


Kvindestemmer kan blive hverdag i Premier League fra næste sæson.

Her har Amazon sikret sig rettighederne til at vise kampe fra ligaen, og ikke nok med at kampene kan streames hos internethandelsvirksomheden, så kan det også blive med kvinder som kommentatorer.

Virksomheden har i år tilbudt seerne at kunne se NFL med kvindelige kommentatorer, og det kan også blive en mulighed for dem, der fremover vælger at se Premier League-fodbold hos Aamazon.

- Ved at være en streamingtjeneste kan vi tilbyde yderligere tilretning og kommentatormuligheder. Det er en stor ting for os at udforske. Som en del af dækningen torsdag aften har vi bemandet det ene feed med vores kvindelige kommentatorpanel med Hannah Storm og Andrea Kremer, som er meget respekterede NFL-journalister i USA, fortæller Alex Green, der er administrerende direktør i Amazon Prime Video, ifølge London Evening Standard.

Amazon vil fra næste sæson vise nogle få Premier League-kampe, og virksomheden har i første omgang lavet en treårig aftale med Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED