Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2022 18:42
Kun lægetjekket mangler: Manchester Citys første januarsigning er på plads

Inden længe kan Manchester City præsentere sin første signing i dette transfervindue.


Når man befinder sig i Manchester Citys forrygende nuværende position, behøver man ikke forstærke truppen netop nu, og i stedet er der rig mulighed for at fokusere på fremtiden.

Og det lader det til, at The Citizens også gør.

Ifølge The Telegraph er Manchester City nemlig nået til enighed med MTK Budapest om et køb af den 17-årige Zalán Vancsa, som kun mangler at gennemføre et lægetjek.

Teenageren har i denne sæson fået sit gennembrud i seniorfodbold, og det har ført til interesse fra klubber som Bayern München og Sevilla, men i sidste ende er Manchester City altså løbet med ungareren.

På nuværende er fortsat uvist, hvorvidt Vancsa spiller sæsonen færdig i MTK Budapest, om han skal udlejes til en anden klub eller kommer til Manchester City med det samme.

Kantspilleren er ikke det eneste talent, som Manchester City arbejder på at hente i øjeblikket. Også argentinske Julian Alvarez er på vej til klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE