Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 19:33
Kritisk Lampard: Premier League-klubberne har begået en stor fejl

Markant flere spillere end vanligt er blevet skadet i denne sæson, og Frank Lampard mener, at man skulle have beholdt muligheden for fem indskiftninger per kamp


Det blev for nyligt annonceret, at antallet af muskelskader i Premier League er gået op med 42 % i denne sæson, sammenlignet med sidste. De fleste tilskriver den stigning det utroligt tætte kampprogram som corona-pandemien har medført, og flere managere og spillere har udtalt sig stærkt kritisk om situationen. 

Og heller ikke Chelsea-manager Frank Lampard er tilfreds. Tværtimod mener han, at det var en fejltagelse at gå væk fra de fem udskiftninger per kamp, som blev indført efter genopstarten og stadig praktiseres i de fleste europæiske ligaer. 

- Jeg tror, at det var en stor fejl, da Premier League og klubberne sagde nej til at have fem indskiftninger. Vi er uden tvivl i en tid uden fortilfælde, og det ændrer sig ikke lige foreløbig, udtaler Lampard til Chelseas hjemmeside.

- Der bliver stillet enormt store krav til spillerne i alle klubber, og jeg snakker ikke bare om mit eget hold. Jeg snakker om enhver fodboldspiller, der bliver bedt om at spille dag efter dag og udsætte sig selv for risikoen for skader, tilføjer han.

Chelsea er ikke selv ramt af mange skader lige nu, og Lampard kan derfor tage en næsten fuld trup med sig til udekampen mod Burnley, der har kickoff lørdag kl. 16.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED