AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 11:22
Kritik fra Terry: Christensens blodtud var skyld i United-mål

Chelsea-legenden skyder særligt skylden for nederlaget på én af klubbens nuværende forsvarere.


Anthony Martial bragte Manchester United på sejrskurs med sit hovedstødsmål til 1-0, men Andreas Christensen burde have dækket den franske angriber bedre op, selvom danskeren løb rundt med en gevaldig blodtud.

Det mener Chelsea-legenden John Terry.

Danskeren havde forinden fået et slag i ansigtet og blødte, hvilket betød, at han senere måtte lade sig udskifte, men på det tidspunkt var skaden sket, mener Terry.

- Det er god bevægelse i feltet af Martial, og det er et godt indlæg og et godt hovedstød, men det virker til, at Christensen var påvirket af slaget, siger Terry ifølge The Express.

- Han kunne være mere aggressiv, og det ville jeg gerne have set fra ham. Har hans blodige næse indflydelse? - Helt sikkert, for han lader sig udskifte og tager sig til den i sekunderne inden, Aaron Wan-Bissaka slår sit indlæg.

Terry havde også gerne set, at Christensen var blevet på banen trods sin skade i ansigtet.

- Der er kampe, hvor man bare gerne vil se folk rejse sig op og ikke lade sig udskifte, men blive på banen med lidt blod i ansigtet og bare fortsætte i stedet, siger Terry.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED